Referenties Pagina 7

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Mevr. Keurntjes uit Zutphen Geplaatst op: 18-01-2012Wij zijn heel tevreden over Minima Totaal Onderhoud. Bij ons hebben zij in de keuken en woonkamer plafonds, muren gesaust en al het houtwerk(jaren dertig huis dus veel houtwerk en verwarmingskasten!) geverfd. Heel prettig in overleg en communicatie. En in twee dagen klaar! Zij regelen alles zelf, aan het einde van de dag is alles keurig weer op zijn plaats.
  • Dhr. van Anen uit Zutphen Geplaatst op: 20-12-2011Nieuwbouw woning geheel behangen sausen laminaat leggen, Milko is 4 dagen bezig geweest en heeft prima werk verricht, fijne vent in de omgang, niet te beroerd om wat extra’s te doen. Een top vakman die met je mee denkt zeker voor herhaling vatbaar.
  • Dhr. Beuk uit Losser Geplaatst op: 26-11-2011Precies volgens afspraak. Perfect werk geleverd. Prijs ongewijzigd. Goedkoop kan dus goed zijn.
  • Dhr. Reitsma uit Tijnje Geplaatst op: 03-08-2011Superdepuper! We zijn heel erg tevreden (met resultaat en met prijs). En aardige jongens; wat wil je nog meer. Het huis ziet er weer keurig uit, we kunnen weer een aantal jaren vooruit. En ook nog verf geleverd voor de garage. Thanks!
  • Fam. ten Berge uit Enschede Geplaatst op: 12-07-2011Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Mevr. van Ommen-Mulder uit Zwolle Geplaatst op: 13-06-2011Minima Totaal Onderhoud is een kleinschalig bedrijf met goed persoonlijk contact.
  • Dhr. Hoogenkamp uit Zwolle Geplaatst op: 12-05-2011Ik ben tevreden over het resultaat. De snelheid van werken en het meedenken met de klant heb ik als prettig ervaren. Door de snelheid worden af en toe enkele details vergeten, maar in de totale prijs-kwaliteit verhouding ben ik tevreden. Bij op- of aanmerkingen neemt Minima direct contact op om het probleem te bespreken en op te lossen.
  • Mevr. Boersma uit Groningen Geplaatst op: 30-04-2011Minima totaal onderhoud heeft mijn ramen goed geschilderd en waren bereid een kozijn nog een keer te schilderen omdat het door de regen minder mooi geworden was. Vriendelijke mensen en betrouwbaar.
  • Dhr. Palmers uit Emmen Geplaatst op: 28-04-2011Wij zijn niet tevreden over het schilderwerk. Het is amateuristisch en slordig. Overal zit verf. De plafonds en muren zijn goed gesausd. Althans de witte muren die wit bleven, maar over de hele linie zijn wij tevreden over het sauswerk. We zijn ook tevreden over de inzet en de vriendelijkheid van de vakman. Helaas niet over de kwaliteit van zijn verfwerk dus. Prijs en kwaliteit zijn niet in overeenstemming.Reactie: Wat een teleurstellende referentie. Na voltooiing werkzaamheden was u niet geheel tevreden. In overleg is dit is z.s.m. opgelost en volgens u naar tevredenheid. Daarnaast hebben wij als extra kosteloos uw goot gerepareerd . Ná voltooiing van het schilderen van de trap, vond u de door u zelf gekozen kleur niet mooi. Deze trap hebben wij opnieuw geschilderd in een andere kleur. Ook hier hebben wij geen materiaal en arbeidskosten voor gerekend. V.w.b. overal verf, bedoelt u de plek waar het spatkleed helaas heeft doorgelaten. Naar onze mening hebben wij adequaat gehandeld, door direct na constatering, in uw bijzijn, de verzekering in te schakelen. Helaas moeten wij uw reactie pas nu constateren. Wij willen graag tevreden klanten en dus dingen goed oplossen.
  • Dhr. Effting uit Hengelo (OV) Geplaatst op: 18-04-2011Ik zou niet weten wat er beter zou moeten / kunnen.