Referenties Pagina 7

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Fam. ten Berge uit Enschede Geplaatst op: 12-07-2011Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Mevr. van Ommen-Mulder uit Zwolle Geplaatst op: 13-06-2011Minima Totaal Onderhoud is een kleinschalig bedrijf met goed persoonlijk contact.
  • Dhr. Hoogenkamp uit Zwolle Geplaatst op: 12-05-2011Ik ben tevreden over het resultaat. De snelheid van werken en het meedenken met de klant heb ik als prettig ervaren. Door de snelheid worden af en toe enkele details vergeten, maar in de totale prijs-kwaliteit verhouding ben ik tevreden. Bij op- of aanmerkingen neemt Minima direct contact op om het probleem te bespreken en op te lossen.
  • Mevr. Boersma uit Groningen Geplaatst op: 30-04-2011Minima totaal onderhoud heeft mijn ramen goed geschilderd en waren bereid een kozijn nog een keer te schilderen omdat het door de regen minder mooi geworden was. Vriendelijke mensen en betrouwbaar.
  • Dhr. Palmers uit Emmen Geplaatst op: 28-04-2011Wij zijn niet tevreden over het schilderwerk. Het is amateuristisch en slordig. Overal zit verf. De plafonds en muren zijn goed gesausd. Althans de witte muren die wit bleven, maar over de hele linie zijn wij tevreden over het sauswerk. We zijn ook tevreden over de inzet en de vriendelijkheid van de vakman. Helaas niet over de kwaliteit van zijn verfwerk dus. Prijs en kwaliteit zijn niet in overeenstemming.Reactie: Wat een teleurstellende referentie. Na voltooiing werkzaamheden was u niet geheel tevreden. In overleg is dit is z.s.m. opgelost en volgens u naar tevredenheid. Daarnaast hebben wij als extra kosteloos uw goot gerepareerd . Ná voltooiing van het schilderen van de trap, vond u de door u zelf gekozen kleur niet mooi. Deze trap hebben wij opnieuw geschilderd in een andere kleur. Ook hier hebben wij geen materiaal en arbeidskosten voor gerekend. V.w.b. overal verf, bedoelt u de plek waar het spatkleed helaas heeft doorgelaten. Naar onze mening hebben wij adequaat gehandeld, door direct na constatering, in uw bijzijn, de verzekering in te schakelen. Helaas moeten wij uw reactie pas nu constateren. Wij willen graag tevreden klanten en dus dingen goed oplossen.
  • Dhr. Effting uit Hengelo (OV) Geplaatst op: 18-04-2011Ik zou niet weten wat er beter zou moeten / kunnen.
  • Dhr. Groothuis uit Leeuwarden Geplaatst op: 14-04-2011Super vakman(schap) Super communicatie Super prijs Super kwaliteit Super strak Gewoon super dus!
  • Mevr. Vissers uit Enschede Geplaatst op: 19-03-2011Het is prachtig geworden! Goed werk geleverd en supersnel gedaan! De muren zien er weer als nieuw uit. Na eerst te hebben behangen, is de verf aangebracht. Ook hebben we een muur in een andere tint laten schilderen. Het resultaat mag er zijn! Ook erg veel dank voor het in de primer zetten van de vensterbanken, hier hadden we niet eens om gevraagd! Milko, als we je nodig hebben weten we je te vinden :-)
  • Dhr. Joosten uit Waalre Geplaatst op: 17-02-2011Onze keuken. Van Ouderwets bruin naar mooi wit. Prima uitgevoerde. Keurig afgewerkt. Zeer tevreden. Prettige mensen. Prima planning. Zeer betrouwbaar. Heel goede prijs/resultaat verhouding.
  • Dhr. Joosten uit Waalre Geplaatst op: 17-02-2011Prima uitgevoerde "klus". Huis mooi opgeknapt van somber bruin, naar wit 9010. Zeer tevreden. Prettige mensen. Prima planning. Zeer betrouwbaar. Heel goede prijs/resultaat verhouding.