Referenties Pagina 5

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Mevr. Mertens uit Deventer Geplaatst op: 19-12-2014Ik ben helemaal tevreden. Milko en Leo hebben het werk zo gedaan, zoals afgesproken. De kwaliteit is super, het is opgeleverd volgens de planning en de kosten zijn binnen de prijsopgave. En tenslotte: zo vrolijk en vriendelijk, erg netjes in het werk, van alle kanten behulpzaam en echte harde werkers.
  • Dhr. Klaassen uit Emmen Geplaatst op: 25-11-2014Milko kwam vrijdag alles schilderen zoals afgesproken. Nadat hij klaar was bleek dat hij meer geschilderd had als afgesproken omdat we anders nog steeds met twee kleuren verf zaten. KEURIG. Zaterdag kwam hij samen met Robert om 3 slaapkamers te behangen. Om 08.45 uur begonnen en okm 13.00 uur klaar en opgeruimd. GEWELDIG. ZEKER EEN AANRADER Dit alles zonder een hogere factuur te sturen.
  • Dhr. Zonderman uit Zuidlaarderveen Geplaatst op: 10-11-2014Milko en Theo hebben bij ons al het houtwerk aan de buitenzijde van ons huis geschilderd en de kunstof bovenwerken schoongemaakt. Kan hier maar 1 woord over zeggen. TOP!
  • Dhr. Bertelink uit Emmen Geplaatst op: 18-06-2014Goed advies gekregen. Milko was snel beschikbaar! Goed werk voor een goede prijs! Bedankt Milko! ons huisje is mooi opgeknapt!
  • Dhr. Wijnands uit Erica Geplaatst op: 19-03-2014De goede referenties die hier vermeld staan over Milko en zijn medewerker kloppen helemaal, de jongens zijn hier 3 dagen geweest en hebben alles keurig netjes in de Verf gezet,ook denkt hij mee en maakt er gelijk werk van en lost ook dit weer keurig op. Alles bij elkaar prima gedaan jongens,en voor een volgende klus vragen wij jullie zeker weer.Reactie: Bedankt voor de goede reactie! Tevreden klanten zijn de beste reclame die wij kunnen wensen!
  • Dhr. van der Toorn uit Eext Geplaatst op: 07-02-2014Milko is een vlotte werker en komt zijn afspraken na. Wij zijn blij met het schilder resultaat. Een volgende klus doen we weer met dit bedrijf.
  • Dhr. van der Bij uit Eelderwolde Geplaatst op: 15-11-2013Aan te bevelen. Doet wat wordt gezegd. Nauwkeurig en snel. Na afloop is er weinig op te ruimen.
  • Dhr. Wunderink uit Haaksbergen Geplaatst op: 24-09-2013Milko, heeft bij ons de kamer,keuken en het halletje geschilderd,en behangt helemaal compleet met materiaal. Milko is in onze ogen een vakman en een aardige man ook voor onze hond. extra werk is voor hem geen probleem en da prijs is prima. Wij kunnen Milko echt aanraden en voor de volgende klus dit jaar zullen wij als hij kan weer een beroep op hem doen. Milko bedankt en doe ook de groeten aan je vrouw en kinderen en tot de volgende keer.
  • Mevr. klooster uit Bedum Geplaatst op: 20-06-2013De mannen van Minima Totaal Onderhoud waren vlot beschikbaar en hebben alles netjes geschilderd. Ze hadden zelf een steiger mee waardoor ze goed met zijn 2-en tegelijk konden werken. Een aanrader dus!
  • Mevr. den Besten uit Zwolle Geplaatst op: 17-04-2013We hebben de klus keurig volgens afspraak uitgevoerd gekregen. Snel, netjes en conform afspraken verliep het contact en het werk is prima uitgevoerd!