Referenties Pagina 5

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Dhr. Wijnands uit Erica Geplaatst op: 19-03-2014De goede referenties die hier vermeld staan over Milko en zijn medewerker kloppen helemaal, de jongens zijn hier 3 dagen geweest en hebben alles keurig netjes in de Verf gezet,ook denkt hij mee en maakt er gelijk werk van en lost ook dit weer keurig op. Alles bij elkaar prima gedaan jongens,en voor een volgende klus vragen wij jullie zeker weer.Reactie: Bedankt voor de goede reactie! Tevreden klanten zijn de beste reclame die wij kunnen wensen!
  • Dhr. van der Toorn uit Eext Geplaatst op: 07-02-2014Milko is een vlotte werker en komt zijn afspraken na. Wij zijn blij met het schilder resultaat. Een volgende klus doen we weer met dit bedrijf.
  • Dhr. van der Bij uit Eelderwolde Geplaatst op: 15-11-2013Aan te bevelen. Doet wat wordt gezegd. Nauwkeurig en snel. Na afloop is er weinig op te ruimen.
  • Dhr. Wunderink uit Haaksbergen Geplaatst op: 24-09-2013Milko, heeft bij ons de kamer,keuken en het halletje geschilderd,en behangt helemaal compleet met materiaal. Milko is in onze ogen een vakman en een aardige man ook voor onze hond. extra werk is voor hem geen probleem en da prijs is prima. Wij kunnen Milko echt aanraden en voor de volgende klus dit jaar zullen wij als hij kan weer een beroep op hem doen. Milko bedankt en doe ook de groeten aan je vrouw en kinderen en tot de volgende keer.
  • Mevr. klooster uit Bedum Geplaatst op: 20-06-2013De mannen van Minima Totaal Onderhoud waren vlot beschikbaar en hebben alles netjes geschilderd. Ze hadden zelf een steiger mee waardoor ze goed met zijn 2-en tegelijk konden werken. Een aanrader dus!
  • Mevr. den Besten uit Zwolle Geplaatst op: 17-04-2013We hebben de klus keurig volgens afspraak uitgevoerd gekregen. Snel, netjes en conform afspraken verliep het contact en het werk is prima uitgevoerd!
  • Dhr. Hoornweg uit Assen Geplaatst op: 08-12-2012Ik ben uitermate tevreden over de werkzaamheden. Snel, netjes, vakkundig en vriendelijk. Daarom de volgende opdracht ook aan hem gegund. Tevens zal ik Milko aanbevelen bij vrienden en bekenden.
  • Mevr. Brughuis uit Hengelo (OV) Geplaatst op: 30-10-2012In de zomer zijn de mannen van Minima Totaal Onderhoud ruim 2 weken bij ons geweest om alle binnen en buitenschilderwerk te doen. Het zijn plezierige mannen en harde werkers. Tijdens het werk wordt ook meegedacht en advies gegeven over aanvullende werkzaamheden die het nog mooier maken. Ook doen ze niet moeilijk als er iets extra’s gedaan moet worden. Als met al erg plezierig! Vandaag zijn ze nogmaals geweest voor een andere klus. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan!
  • Dhr. Hartman uit Emmen Geplaatst op: 20-08-2012Een erg plezierige ervaring: een vakman, snel, netjes, vriendelijke, oog voor detail (hield rekening met het sluiten van deuren tbv. onze baby van 11 weken), flexibel (twee dagen van te voren nog van kleur veranderd), bood extra service door mee te denken (legen van dakgoot). Dit alles tegen een marktconforme prijs. Kan MTO aan iederéén aanraden!!
  • Mevr. Dost uit Groningen Geplaatst op: 09-08-2012Goed werk en leuke en fatsoenlijke schilders. Aanrader!!