Referenties Pagina 4

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Dhr. Wesseling uit Coevorden Geplaatst op: 04-02-2016MTO heeft in 2015 ons gehele huis aan de buitenzijde geschilderd. Afspraken werden keurig nageleefd en schilderwerk is strak en keurig gedaan.
  • Dhr. J. Braam uit Emmen Geplaatst op: 31-01-2016Zowel thuis als op de zaak gebruik gemaakt van de diensten van milko. Altijd goed!
  • Ronald uit Emmen Geplaatst op: 23-12-2015Professioneel en betrouwbaar! De schilder voor binnen en buiten.Reactie: Dank voor de referentie
  • Dhr. Stam uit Coevorden Geplaatst op: 30-11-2015Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Milko. Harde werker, werkt snel en netjes. Aan hem behang en saus doorgegeven, wij hoefden zelf nergens achteraan, werd allemaal door Milko zelf geregeld. Laat alles netjes achter, nam zelfs het oude behang, wat hij er ook had afgescheurd, mee. Voor een volgende klus vragen wij hem zeker weer.
  • Mevr. Zuurveen uit Groningen Geplaatst op: 26-10-2015Netjes werk afgeleverd en bovendien: snel. Eerder dan de planning is de klus binnen twee dagen geklaard. Netjes afgekit. Toen we nog enkele bolle plekjes zagen op een muur beneden, is Milko binnen paar dagen langsgekomen om het te herstellen. Qua communicatie met ons als klant: zeer tevreden.
  • Dhr. Dijkstra uit Groningen Geplaatst op: 09-10-2015Prima klus afgeleverd in onze nieuwbouwwoning. Gehele woning voorzien van glasvliesbehang en gesaust (waarvan 1 wand in kleur). Paar kleine plekjes zichtbaar op binnenwanden, verder prima! De gekleurde wand is ook erg netjes gedaan. Na een week nog een keer langsgekomen om een paar kleine puntjes bij te werken.
  • Hdr. A. van Toly uit Groningen Geplaatst op: 14-09-2015Positieve ervaring. Milko heeft onze complete woning voorzien van renovlies-behang en dit daarna voorzien van saus. Tevens is alles afgekit. Milko levert goed werk af. Vooral de snelheid van werken is verbluffend. Zeer prettig was dat Milko een lagere rekening stuurde toen gedurende de uitvoering van het werk bleek dat er sprake was van minder vierkante meters dan in eerste instantie door ons was opgegeven.
  • Dhr. Groen uit Paterswolde Geplaatst op: 20-06-2015Wij hebben een zeer goede ervaring met MTO. Vanaf het offertetraject tot en met de facturering ging alles soepel en volgens afspraak. Milko en zijn collega werkten in een zeer hoog tempo. De kwaliteit van het werk is uitstekend. Er werd meegedacht over de kleurstelling van de woning en kleine defecten werden zonder meerkosten gerepareerd.
  • Dhr. Besseling uit Groningen Geplaatst op: 10-04-2015Na eerst een inspectie van de te verrichtte werkzaamheden gedaan te hebben, deed dhr van Kooten direct een scherpe offerte. hij heeft het werk ( herstel glasvezel behang en sauswerk gehele beneden verdieping) keurig verricht. Komt netjes op tijd, houdt zich aan afspraken en werkt vlot door. Extra Pluspunten zijn zijn flexibiliteit en goede bereikbaarheid/communicatie Wat mij betreft een prima vakman en zeker aan te bevelen.
  • Mevr. Redmond uit Siddeburen Geplaatst op: 22-03-2015Mijn ervaring met MTO was zeer goed.