Referenties

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Karin Kloosterman Geplaatst op: 17-07-2020Erg tevreden over het renovlies behang dat Milko heeft geplakt en gesausd. Netjes gedaan, snel, afspraken worden nagekomen.
  • Hans Terpstra uit Hengelo Geplaatst op: 07-07-2020Ongeveer 9 jaar geleden heeft de eigenaar van MiNiMa, Milko van Kooten onze bovenste verdieping aan de buitenzijde geschilderd. Omdat wij ontzettend tevreden waren met het resultaat hebben we hem begin dit jaar weer gevraagd om een offerte voor dezelfde klus. Nou daar hebben we geen spijt van! Alles werd keurig bevestigd met vriendelijke mailtjes en we konden de opdrachtbevestiging in een gefrankeerde enveloppe terug sturen. Op 6 en 7 juli is Milko geweest en hij heeft het werk keurig opgeleverd. Als bonus pakte hij nog even 2 ramen aan de zijkant van de 1e verdieping en een regenpijp mee. Onvoorstelbaar wat een super gebaar, ik ben zelf niet zo’n held op de ladder en had dit al even uitgesteld en nu hoef ik het zelf niet eens meer te doen. Hartstikke bedankt Milko en ook zijn vrouw en we hopen over een jaar of 9 weer van jullie diensten gebruik te mogen maken! Dit bedrijf is een aanrader.
  • Brian Robbers Geplaatst op: 08-06-2020Milko is iemand die weet waar hij over praat. Communicatie verliep erg goed, en de planning ging werd goed afgestemd. Ondanks dat we nog niet wisten wanneer ons huis werd opgeleverd. We zijn ook erg tevreden met het resultaat. In 4 dagen is onze woning (begane grond, verdieping en zolder) geschuurd, renovlies behangd en gesausd. Bij meerwerk werd er van te voren duidelijk gecommuniceerd. We raden MTO ook zeker aan
  • Harry en marieke uit Emmen Geplaatst op: 24-05-2020Keurig verzorgd, zowel het schilderwerk als de organisatie: duidelijk en klantgericht. Volgende ronde ook voor MTO!
  • H. Fraterman Geplaatst op: 22-01-2020Wij zijn zeer tevreden! Houd zich aan de afspraak en is zeer vriendelijk. Hij heeft zijn werk keurig netjes gedaan. Een harde werker.
  • Arjen en Loes uit Paterswolde Geplaatst op: 16-12-2019Wat zijn wij ongelooflijk tevreden met het resultaat ! Ons hele huis geschilderd en behangen. In super tempo en super netjes door een super plezierige man Milko. Gelukkig komt hij nog helpen met het leggen van laminaat. Hartelijke groet Arjen en Loes
  • Engel uit Emmen Geplaatst op: 17-10-2019Vandaag het huis laten verven door Milko en Martin, vakwerk en zeker een aanrader. Vriendelijk en mannen die weten wat ze doen, toppers......
  • Ria uit Emmen Geplaatst op: 26-09-2019Huis buitenom geschilderd. Prima werk, duidelijke afspraken. Snelle werkers maar wel goed!
  • Van der Feer en de Bie uit Schoonebeek Geplaatst op: 22-07-2019Al jaren doet Milko het verven van ons zweedse huis, en andere klusjes. Ook dit jaar weer aan de beurt. Samen met Martin zijn ze aan de slag, en het is GEWELDIG. VAKLUI👍🏻
  • Lieset Van dijk Geplaatst op: 22-11-2018Glasvezelbehang gehele nieuwbouwwoning, wat een geweldige vakman, snelle en nette communicatie via zijn vrouw en een perfecte klus die snel klaar was door de vakman zelf! Aanrader!