Referenties Pagina 3

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • E Kraan uit Groningen Geplaatst op: 07-12-2016Afgelopen week is ons huis van binnen geverfd door MTO, het resultaat is verbluffend. Het werk is zeer professioneel en zeer snel uitgevoerd. Ook de flexibiliteit waren wij zeer over te spreken. We wilden wat extra kamers laten doen en nadat gekeken was of dit kwa planning haalbaar was werd dit direct in dezelfde klus gerealiseerd. Wij zijn zo tevreden dat we van plan zijn om in het voorjaar de buitenkant van ons huis ook door MTO willen laten schilderen. Een echte aanrader wat ons betreft.
  • E.R. Dallinga uit Emmen Geplaatst op: 05-10-2016Voor de eerste keer MTO ingeschakeld om alle buitenkozijnen, de voordeur, de achterdeur en zes binnendeuren te verven. We zijn zeer tevreden over het werk, snel en nauwkeurig. Op de tweede dag (en eigenlijk de laatste) vroegen we of hij nog een paar deuren aan de binnenzijde wilde verven omdat het contrast wel erg groot was. Dit was geen probleem en voor een bijzonder schappelijke prijs. Milco is erg vriendelijk en zeer vakkundig. Wij raden MTO dan ook bij iedereen aan, zeer tevreden!
  • HH vd Cappelle uit Emmen Geplaatst op: 09-08-2016prima schilderwerk,ben zeer tevreden
  • H.H van de Cappelle uit Emmen Geplaatst op: 05-08-2016Ons huis is rondom weer goed geschilderd Wij zijn heel tevreden over het schilderswerk Afspraken worden keurig nagekomen Dit is al onze tweede klus bij MTO En als er weer een schilderklus is gaan wij naar MTO Ik kan het iedereen persoonlijk aanbevelen Mijn vrouw en ik bedanken MTO voor het mooie vakwerk dat bij ons is gedaan
  • J Hemel uit Erica Geplaatst op: 05-04-2016Onze woning is aan de buitenkant in zijn geheel geschilderd. Dit is correct gedaan en ze werken zeer netjes en zijn erg vriendelijk.
  • Melita Mertens uit Hoenderloo Geplaatst op: 20-03-2016We hebben Milco voor de 5e keer ingeschakeld. Elke keer weer is het top: hij werkt keihard, hij doet precies de goede dingen, hij overziet het werk, hij ruimt alles snel op, hij is multi inzetbaar en het allerbelangrijkste: hij is altijd vrolijk en vriendelijk. Dit geldt overigens ook voor zijn vrouw Marina. Dit contact verloopt ook altijd erg plezierig.
  • Dhr. Wesseling uit Coevorden Geplaatst op: 04-02-2016MTO heeft in 2015 ons gehele huis aan de buitenzijde geschilderd. Afspraken werden keurig nageleefd en schilderwerk is strak en keurig gedaan.
  • Dhr. J. Braam uit Emmen Geplaatst op: 31-01-2016Zowel thuis als op de zaak gebruik gemaakt van de diensten van milko. Altijd goed!
  • Ronald uit Emmen Geplaatst op: 23-12-2015Professioneel en betrouwbaar! De schilder voor binnen en buiten.Reactie: Dank voor de referentie
  • Dhr. Stam uit Coevorden Geplaatst op: 30-11-2015Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Milko. Harde werker, werkt snel en netjes. Aan hem behang en saus doorgegeven, wij hoefden zelf nergens achteraan, werd allemaal door Milko zelf geregeld. Laat alles netjes achter, nam zelfs het oude behang, wat hij er ook had afgescheurd, mee. Voor een volgende klus vragen wij hem zeker weer.