Referenties Pagina 3

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Annelise Oldenburg uit Groningen Geplaatst op: 23-04-2017Op aanraden van een aantal buren onze woning laten schilderen door MTO. Prima werk, zeer faire prijs.
  • Simon Drent Geplaatst op: 27-02-2017Met MTO Onderhoud is zeer goed te overleggen en te plannen, daarnaast ook nog eens keurig werk geleverd! Naast het vakwerk van de heren is het administratieve deel door Marina ook zeer correct uitgevoerd. Dus ik kan alleen maar tevreden zijn.
  • Dhr. Sijtsma uit Sellingen Geplaatst op: 10-02-2017In de woning moesten de kozijnen en muren binnen geschilderd worden. Milko en Martin waren perfect volgens afspraak aanwezig en werkten hard. Het werk was dan ook dik binnen de planning klaar. Toen alles droog was hadden wij wel een paar puntjes die niet helemaal naar wens waren,. maar 1 mailtje en 2 dagen later was Milko weer aanwezig om die op te lossen. Al met al prima tevreden.
  • J. Dijkstra uit Groningen Geplaatst op: 13-01-2017Milko en Martin hebben mooi werk afgeleverd! Binnen twee dagen hadden ze ruim 250 m2 aan wanden van onze nieuwbouwwoning geplakt met glad vliesbehang. Vervolgens hebben ze binnen 2 dagen alles netjes geschilderd. Het eindresultaat is erg mooi geworden! De wanden zijn vooraf netjes nagelopen en waar nodig opgeschuurd zodat het gladde vliesbehang er mooi strak op komt te zitten. Milko en Martin zijn erg vriendelijk en werken razendsnel, ik zal ze zeker aanraden en voor een volgende schilder klus weer vragen.
  • E Kraan uit Groningen Geplaatst op: 07-12-2016Afgelopen week is ons huis van binnen geverfd door MTO, het resultaat is verbluffend. Het werk is zeer professioneel en zeer snel uitgevoerd. Ook de flexibiliteit waren wij zeer over te spreken. We wilden wat extra kamers laten doen en nadat gekeken was of dit kwa planning haalbaar was werd dit direct in dezelfde klus gerealiseerd. Wij zijn zo tevreden dat we van plan zijn om in het voorjaar de buitenkant van ons huis ook door MTO willen laten schilderen. Een echte aanrader wat ons betreft.
  • E.R. Dallinga uit Emmen Geplaatst op: 05-10-2016Voor de eerste keer MTO ingeschakeld om alle buitenkozijnen, de voordeur, de achterdeur en zes binnendeuren te verven. We zijn zeer tevreden over het werk, snel en nauwkeurig. Op de tweede dag (en eigenlijk de laatste) vroegen we of hij nog een paar deuren aan de binnenzijde wilde verven omdat het contrast wel erg groot was. Dit was geen probleem en voor een bijzonder schappelijke prijs. Milco is erg vriendelijk en zeer vakkundig. Wij raden MTO dan ook bij iedereen aan, zeer tevreden!
  • HH vd Cappelle uit Emmen Geplaatst op: 09-08-2016prima schilderwerk,ben zeer tevreden
  • H.H van de Cappelle uit Emmen Geplaatst op: 05-08-2016Ons huis is rondom weer goed geschilderd Wij zijn heel tevreden over het schilderswerk Afspraken worden keurig nagekomen Dit is al onze tweede klus bij MTO En als er weer een schilderklus is gaan wij naar MTO Ik kan het iedereen persoonlijk aanbevelen Mijn vrouw en ik bedanken MTO voor het mooie vakwerk dat bij ons is gedaan
  • J Hemel uit Erica Geplaatst op: 05-04-2016Onze woning is aan de buitenkant in zijn geheel geschilderd. Dit is correct gedaan en ze werken zeer netjes en zijn erg vriendelijk.
  • Melita Mertens uit Hoenderloo Geplaatst op: 20-03-2016We hebben Milco voor de 5e keer ingeschakeld. Elke keer weer is het top: hij werkt keihard, hij doet precies de goede dingen, hij overziet het werk, hij ruimt alles snel op, hij is multi inzetbaar en het allerbelangrijkste: hij is altijd vrolijk en vriendelijk. Dit geldt overigens ook voor zijn vrouw Marina. Dit contact verloopt ook altijd erg plezierig.