Referenties Pagina 2

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Engel uit Emmen Geplaatst op: 17-10-2019Vandaag het huis laten verven door Milko en Martin, vakwerk en zeker een aanrader. Vriendelijk en mannen die weten wat ze doen, toppers......
  • Ria uit Emmen Geplaatst op: 26-09-2019Huis buitenom geschilderd. Prima werk, duidelijke afspraken. Snelle werkers maar wel goed!
  • Van der Feer en de Bie uit Schoonebeek Geplaatst op: 22-07-2019Al jaren doet Milko het verven van ons zweedse huis, en andere klusjes. Ook dit jaar weer aan de beurt. Samen met Martin zijn ze aan de slag, en het is GEWELDIG. VAKLUI👍🏻
  • Lieset Van dijk Geplaatst op: 22-11-2018Glasvezelbehang gehele nieuwbouwwoning, wat een geweldige vakman, snelle en nette communicatie via zijn vrouw en een perfecte klus die snel klaar was door de vakman zelf! Aanrader!
  • Jan en Ria van Dijk uit Meppel Geplaatst op: 13-09-2018Buren maakten ons attent op MTO voor de schildersbeurt van onze woning. Daar hebben wij geen spijt van. Milko en Martin hebben ons huis in twee dagen goed geschilderd, geheel volgens schema. Daarbij zijn ze heel plezierig in de omgang. Ook een compliment voor Marina voor de correcte uitvoering van het papierwerk en planning. Wij zijn heel tevreden!!!!
  • Jolien uit Emmen Geplaatst op: 28-07-2018Als u op zoek bent naar betrouwbare vakschilders die hun afspraken goed nakomen en snel en zorgvuldig werken, kunnen wij MTO schilderwerken van harte aanbevelen! Wij hebben een grote woning en waren verrast hoe snel ze met heet weer de buitenkant van ons huis in de verf hebben gezet. Ook vinden wij de medewerkers prettig in de omgang en voelden wij ons als klant serieus genomen. Kortom: ze leveren goed werk tegen een zeer gunstige prijs.
  • Peter en Els uit Erica Geplaatst op: 24-05-2018Wij sluiten ons bij de vorige berichten aan. MTO is een goed georganiseerd bedrijf, ze werken snel en goed.
  • Jan en Marilyn uit OUDE PEKELA Geplaatst op: 19-02-2018We zijn erg tevreden met al het schilderwerk wat Milko in ons nieuwe huis heeft uitgevoerd. Er is netjes en snel gewerkt en afspraken zijn keurig nagekomen. Milko is erg behulpzaam, handig en vriendelijk in de omgang.
  • Erwin uit Emmen Geplaatst op: 12-07-2017Milko en Martin hebben in 2 dagen tijd de gehele buitenkant van ons huis weer strak in de lak gezet. Ze komen met goede tips en acties om (aangetast) gevelhout te repareren of te vervangen. Binnenkort mogen ze terug komen om de binnenkant te doen!
  • Frans en Lieke uit Emmen Geplaatst op: 02-07-2017Milko heeft onze nieuwbouw woning voorzien van renovlies behang en daarna alles gesausd. Verder ook de zolder wit gesausd en de trappen geschilderd. Het resultaat is super strak. Milko is vakkundig en vriendelijk en we vragen hem in de toekomst zeker weer.