Referenties Pagina 2

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Jan en Ria van Dijk uit Meppel Geplaatst op: 13-09-2018Buren maakten ons attent op MTO voor de schildersbeurt van onze woning. Daar hebben wij geen spijt van. Milko en Martin hebben ons huis in twee dagen goed geschilderd, geheel volgens schema. Daarbij zijn ze heel plezierig in de omgang. Ook een compliment voor Marina voor de correcte uitvoering van het papierwerk en planning. Wij zijn heel tevreden!!!!
  • Jolien uit Emmen Geplaatst op: 28-07-2018Als u op zoek bent naar betrouwbare vakschilders die hun afspraken goed nakomen en snel en zorgvuldig werken, kunnen wij MTO schilderwerken van harte aanbevelen! Wij hebben een grote woning en waren verrast hoe snel ze met heet weer de buitenkant van ons huis in de verf hebben gezet. Ook vinden wij de medewerkers prettig in de omgang en voelden wij ons als klant serieus genomen. Kortom: ze leveren goed werk tegen een zeer gunstige prijs.
  • Peter en Els uit Erica Geplaatst op: 24-05-2018Wij sluiten ons bij de vorige berichten aan. MTO is een goed georganiseerd bedrijf, ze werken snel en goed.
  • Jan en Marilyn uit OUDE PEKELA Geplaatst op: 19-02-2018We zijn erg tevreden met al het schilderwerk wat Milko in ons nieuwe huis heeft uitgevoerd. Er is netjes en snel gewerkt en afspraken zijn keurig nagekomen. Milko is erg behulpzaam, handig en vriendelijk in de omgang.
  • Erwin uit Emmen Geplaatst op: 12-07-2017Milko en Martin hebben in 2 dagen tijd de gehele buitenkant van ons huis weer strak in de lak gezet. Ze komen met goede tips en acties om (aangetast) gevelhout te repareren of te vervangen. Binnenkort mogen ze terug komen om de binnenkant te doen!
  • Frans en Lieke uit Emmen Geplaatst op: 02-07-2017Milko heeft onze nieuwbouw woning voorzien van renovlies behang en daarna alles gesausd. Verder ook de zolder wit gesausd en de trappen geschilderd. Het resultaat is super strak. Milko is vakkundig en vriendelijk en we vragen hem in de toekomst zeker weer.
  • Annelise Oldenburg uit Groningen Geplaatst op: 23-04-2017Op aanraden van een aantal buren onze woning laten schilderen door MTO. Prima werk, zeer faire prijs.
  • Simon Drent Geplaatst op: 27-02-2017Met MTO Onderhoud is zeer goed te overleggen en te plannen, daarnaast ook nog eens keurig werk geleverd! Naast het vakwerk van de heren is het administratieve deel door Marina ook zeer correct uitgevoerd. Dus ik kan alleen maar tevreden zijn.
  • Dhr. Sijtsma uit Sellingen Geplaatst op: 10-02-2017In de woning moesten de kozijnen en muren binnen geschilderd worden. Milko en Martin waren perfect volgens afspraak aanwezig en werkten hard. Het werk was dan ook dik binnen de planning klaar. Toen alles droog was hadden wij wel een paar puntjes die niet helemaal naar wens waren,. maar 1 mailtje en 2 dagen later was Milko weer aanwezig om die op te lossen. Al met al prima tevreden.
  • J. Dijkstra uit Groningen Geplaatst op: 13-01-2017Milko en Martin hebben mooi werk afgeleverd! Binnen twee dagen hadden ze ruim 250 m2 aan wanden van onze nieuwbouwwoning geplakt met glad vliesbehang. Vervolgens hebben ze binnen 2 dagen alles netjes geschilderd. Het eindresultaat is erg mooi geworden! De wanden zijn vooraf netjes nagelopen en waar nodig opgeschuurd zodat het gladde vliesbehang er mooi strak op komt te zitten. Milko en Martin zijn erg vriendelijk en werken razendsnel, ik zal ze zeker aanraden en voor een volgende schilder klus weer vragen.