Referenties Pagina 6

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Dhr. Hoornweg uit Assen Geplaatst op: 08-12-2012Ik ben uitermate tevreden over de werkzaamheden. Snel, netjes, vakkundig en vriendelijk. Daarom de volgende opdracht ook aan hem gegund. Tevens zal ik Milko aanbevelen bij vrienden en bekenden.
  • Mevr. Brughuis uit Hengelo (OV) Geplaatst op: 30-10-2012In de zomer zijn de mannen van Minima Totaal Onderhoud ruim 2 weken bij ons geweest om alle binnen en buitenschilderwerk te doen. Het zijn plezierige mannen en harde werkers. Tijdens het werk wordt ook meegedacht en advies gegeven over aanvullende werkzaamheden die het nog mooier maken. Ook doen ze niet moeilijk als er iets extra’s gedaan moet worden. Als met al erg plezierig! Vandaag zijn ze nogmaals geweest voor een andere klus. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan!
  • Dhr. Hartman uit Emmen Geplaatst op: 20-08-2012Een erg plezierige ervaring: een vakman, snel, netjes, vriendelijke, oog voor detail (hield rekening met het sluiten van deuren tbv. onze baby van 11 weken), flexibel (twee dagen van te voren nog van kleur veranderd), bood extra service door mee te denken (legen van dakgoot). Dit alles tegen een marktconforme prijs. Kan MTO aan iederéén aanraden!!
  • Mevr. Dost uit Groningen Geplaatst op: 09-08-2012Goed werk en leuke en fatsoenlijke schilders. Aanrader!!
  • Dhr. Klootwijk uit Erica Geplaatst op: 01-08-2012Harde werkers, Milko en zijn mannen! Maken kwalitatief goed werk voor een mooie prijs! Hebben weinig tijd voor koffie als het werk nog niet klaar is. Komt zijn afspraken allemaal keurig na.... Dit bedrijf is een echte aanrader! Bij de volgende klus gaan we hem zeker weer benaderen.
  • Mevr. Kuper uit Assen Geplaatst op: 19-06-2012Dubbelglas vervangen en buitenschilderwerk. Ons huis staat er weer netjes op. De klus is snel en vakkundig geklaard door Milko en zijn collega, fijne mensen die hard doorwerken. De volgende keer zullen we jullie vragen voor het binnenschilderwerk. Bedankt vanuit Assen!
  • Dhr. Nouwens uit Steenwijk Geplaatst op: 04-05-2012Na de woonkamer, heb ik ook de bovenkamers en de buitenkant van het huis laten schilderen. kwaliteit prima, Zeer flexibel mbt afspraken en bereid tot kleine extra werkzaamheden. Punctueel en afspraak is afspraak. ik kan MTO dan ook zeker aanraden voor al uw schilder werkzaamheden. Mvgr Nico.
  • Mevr. de Vries uit Emmen Geplaatst op: 17-04-2012Alle werkzaamheden zijn naar boven verwachting uitgevoerd. Mijn appartement was erg uitgewoond. Nu is het een paleisje! Meer kan ik niet wensen!
  • Dhr. Cheizoo uit Bergentheim Geplaatst op: 23-03-2012Minima Totaal onderhoud kwam als enige (!) thuis met stalen voor de verf en behang, en een kleuradvies. De klus werd goed doorgsproken en uiteindelijk ook gegund. Het werk werd op een juiste wijze en binnen de planning uitstekend uitgevoerd. Wanneer we nogmaals een schilder nodig hebben zullen we zeker Milko weer vragen. Gelukkig ligt Emmen niet te ver van Bergentheim af!
  • Dhr. van Dal uit Emmen Geplaatst op: 10-02-2012Uitstekend bedrijf dat heel zorgvuldig en eerlijk werk levert. Voor de winter een schouw gedaan ten behoeve van de offerte en toen werd direct aangegeven dat het te laat in het seizoen was om te starten met het schilderwerk (i.v.m. te veel vocht in de lucht). Toen zijn wel direct een aantal noodreparaties verricht om schade aan het houtwerk door sneeuw en ijs te voorkomen. Zodra het weer het weer toeliet, is er direct gestart met het schilderen. Er werd vlot doorgewerkt en het resultaat ziet er perfect uit. Zonder extra kosten is ook een deur gerepareerd. Prima contact gehad en zeer tevreden. Heb Minima Totaal Onderhoud inmiddels aan vrienden en kennissen aanbevolen!