Buiten schilderwerk

Periodiek onderhoud is noodzaak.

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buiten schilderwerk leidt daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk.

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt controleren wij beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, glaslatten en de aansluiting op bestrating. Indien het nodig is worden eventuele geconstateerde gebreken eerst hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd.

Om alles weer in topconditie te krijgen zijn soms meer behandelingen noodzakelijk. Dat is weggegooid geld dat u, dankzij periodiek buitenschilderwerk, eenvoudig kunt terug verdienen.

Buitenschilderwerk, mits op tijd uitgevoerd, levert dus op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

Renovaid (Houtrot) Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden? MTO Schilderwerken is gecertificeerd om Renovaidcare houtreparaties uit te voeren. De producten van Renovaid voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu en zijn bekend vanwege hun duurzaam houtherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.

Meer weten? Neem contact met ons op!