Referenties

Hieronder enkele reacties van tevreden klanten. U kunt ook zelf een reactie plaatsen.> Plaats hier zelf uw ervaringen

  • Jaap en Clazina uit Emmen Geplaatst op: 19-11-202015 jaar geleden leerden wij Milko kennen als een vrolijke vriendelijke, hard werkende man. de afspraak die wij maakten werd volledig uitgevoerd en zeer deskundig. Nu November 2020 is hij bij onze dochter geweest en nog steeds zeer goed werk geleverd. Onze dochter is ook zeer tevreden. Bedankt Milko.
  • Agnes Betten uit Odoorn Geplaatst op: 21-10-2020Hier kan ik kort over zijn.. Zeer tevreden! Milko is een harde, nette werker en denkt mee mocht dat nodig zijn. Voor ons geen ander meer! Zonder aarzelen kan ik MTO schilderwerken ook aan iedereen aanbevelen.
  • Sewuster uit Coevorden Geplaatst op: 06-09-2020Erg prettige ervaring met Milko. Hij is vriendelijk, werkt netjes en denkt mee. Zelfs onze regenpijpen zijn mee geschilderd. Ook twijfelden wij aan de kleur van de uitslaande delen, hiervoor heeft Milko een aantal proefstukjes geplaatst waardoor de keus makkelijker werd. Een volgende keer maken we graag weer gebruik van zijn diensten. Overigens ook prettig contact via de mail met zijn vrouw.
  • Rob Verhoef uit Wezup Geplaatst op: 30-08-2020Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden die Milko bij ons heeft verricht. Snel en netjes gewerkt, alles volgens afspraak.
  • Karin Kloosterman Geplaatst op: 17-07-2020Erg tevreden over het renovlies behang dat Milko heeft geplakt en gesausd. Netjes gedaan, snel, afspraken worden nagekomen.
  • Hans Terpstra uit Hengelo Geplaatst op: 07-07-2020Ongeveer 9 jaar geleden heeft de eigenaar van MiNiMa, Milko van Kooten onze bovenste verdieping aan de buitenzijde geschilderd. Omdat wij ontzettend tevreden waren met het resultaat hebben we hem begin dit jaar weer gevraagd om een offerte voor dezelfde klus. Nou daar hebben we geen spijt van! Alles werd keurig bevestigd met vriendelijke mailtjes en we konden de opdrachtbevestiging in een gefrankeerde enveloppe terug sturen. Op 6 en 7 juli is Milko geweest en hij heeft het werk keurig opgeleverd. Als bonus pakte hij nog even 2 ramen aan de zijkant van de 1e verdieping en een regenpijp mee. Onvoorstelbaar wat een super gebaar, ik ben zelf niet zo’n held op de ladder en had dit al even uitgesteld en nu hoef ik het zelf niet eens meer te doen. Hartstikke bedankt Milko en ook zijn vrouw en we hopen over een jaar of 9 weer van jullie diensten gebruik te mogen maken! Dit bedrijf is een aanrader.
  • Brian Robbers Geplaatst op: 08-06-2020Milko is iemand die weet waar hij over praat. Communicatie verliep erg goed, en de planning ging werd goed afgestemd. Ondanks dat we nog niet wisten wanneer ons huis werd opgeleverd. We zijn ook erg tevreden met het resultaat. In 4 dagen is onze woning (begane grond, verdieping en zolder) geschuurd, renovlies behangd en gesausd. Bij meerwerk werd er van te voren duidelijk gecommuniceerd. We raden MTO ook zeker aan
  • Harry en marieke uit Emmen Geplaatst op: 24-05-2020Keurig verzorgd, zowel het schilderwerk als de organisatie: duidelijk en klantgericht. Volgende ronde ook voor MTO!
  • H. Fraterman Geplaatst op: 22-01-2020Wij zijn zeer tevreden! Houd zich aan de afspraak en is zeer vriendelijk. Hij heeft zijn werk keurig netjes gedaan. Een harde werker.
  • Arjen en Loes uit Paterswolde Geplaatst op: 16-12-2019Wat zijn wij ongelooflijk tevreden met het resultaat ! Ons hele huis geschilderd en behangen. In super tempo en super netjes door een super plezierige man Milko. Gelukkig komt hij nog helpen met het leggen van laminaat. Hartelijke groet Arjen en Loes