Behangwerken

Het resultaat van een project staat of valt met de kwaliteit van de (wand)afwerking.  De keuze voor het soort behang of wandbekleding is daarom van grote invloed op het eindresultaat. Onze kennis delen wij graag met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat altijd het beste resultaat wordt bereikt.

Wij kunnen u helpen bij het verwerken van diverse soorten wandbekleding.
Uiteraard wordt er altijd naar een vaste opleverdatum toegewerkt.

Glasweefsel /renovlies en vliesbehang.

Wij leveren u kwaliteit glasweefsel/renovlies.

• Glasweefsel/Renovlies
-Glasweefsel/renovlies (ook wel scan genoemd) is oerdegelijk en praktisch onverwoestbaar.
-Het is goed tegen scheuroverbrenging en is slijt- en stootvast.
-Wij gebruiken glasweefsel dat reeds is voor gesausd.
-Dit wordt aangebracht met behulp van een waterbak.
-Het voordeel hiervan is dat over het algemeen de wanden niet hoeven te worden voorgestreken. Dit door de juiste verdeling van lijm in de fabriek.
-Wij brengen glasweefsel/renovlies naadloos aan.

Glasweefsel/renovlies wordt veel toegepast in huizen, scholen, kantoren en openbare gebouwen. Door zijn stevige structuur is glasweefsel zeer geschikt voor slechtere muren. Voor een optimaal resultaat moet glasweefsel/renovlies na verwerk worden gesausd. Bij het gebruik van renovlies (glad) dienen de wanden, voor een optimaal resultaat, vrij strak behang klaar te zijn

Daarnaast is het mogelijk om wanden die voorzien zijn van glasweefsel/renovlies op termijn te behangen of te stukadoren.

• Vliesbehang
-Vliesbehang bestaat uit een non-woven vlieslaag of een combinatie van vlies met vinyl.
-Vliesbehang is vormvast en neemt geen vocht op. Daardoor krimpt of zet het niet uit als het met de natte lijm in contact komt. Dit maakt vliesbehang uitermate geschikt om onvolmaaktheden in de muur zoals barsten en scheurtjes te verbergen. Bovendien is het volledig afwasbaar. Bij vliesbehang wordt de lijm rechtstreeks op de muur aangebracht, waarna het behang er wordt opgeplakt.